Home Diensten IronCAD Portfolio Projecten Informatie Contact naar boven
IronCAD: De kortste weg van idee tot eindproduct IronCAD 3IronCAD is de een tekenoplossing voor bedrijven die zich bezig houden met maatwerkoplossingen, zoals constructiebedrijven, machinebouwers, interieurbouwers, winkelinrichters enz. Met deze alles-in-één CAD-oplossing biedt IronCAD 3D ontwerpen en visualisaties gekoppeld aan 2D werktekeningen. Performance - Snelste Ontwerpsoftware Wanneer u onder tijdsdruk producten moet leveren en over de mogelijkheid wilt beschikken om deze sneller en efficiënter te kunnen ontwikkelen, dan biedt IronCAD de beste oplossing. Met de intuïtieve manier van ontwerpen van IronCAD die is gebaseerd op het drag- and-drop principe kunt u snel en eenvoudig een productontwerp in 3D opzetten. Flexibiliteit - Onbeperkte wijzigingen in het ontwerp Wilt u modellen in elk stadium van het ontwerpproces kunnen wijzigen en die automatisch bijwerken in alle bijbehorende documentatie? Dan biedt IronCAD u maximale vrijheid en flexibiliteit. Samenwerking - Effectief Designs uitwisselen Wil u met uw klanten over uw productontwerpen kunnen communiceren en over de mogelijkheid beschikken om informatie met hun te delen en CAD files van derden met één systeem kunnen openen en verder bewerken? Dan biedt IronCAD u maximale mogelijkheden voor samenwerking en bestandsuitwisseling. IronCAD is sinds 2001 op de markt en maakt sindsdien een aanzienlijke internationale groei door. Met het aangaan van een joint venture met CAXA, de grootste Chinese PLM Solutions Company, heeft IRONCAD een belangrijke positie op de Aziatische markt verkregen en heeft hierdoor de middelen om zich verder te ontwikkelen. Meer weten? Vraag om een demonstratie.
IronCAD XG 3D CAD software gecombineerd met een krachtige 2D design module.
Software voor engineering en productie Kroeze Interieur Engineering is subdealer van het CAD pakket IronCAD. In samenwerking met Landré bieden wij u een totaal oplossing voor uw productcyclus. Vraag naar een vrijblijvende demo van IronCAD en ervaar zelf hoe gebruiksvriendelijk de software werkt.
IronCAD COMPOSE Meer dan een gratis 3D Viewer. IronCAD COMPOSE is eenrevolutionair nieuw product om samenstellingen te manipuleren.
IronCAD IronPro Parametrische bibliotheken voor IronCad.
IronCAD TRANS Tool voor het importeren van bestanden uit bijvoorbeeld: CATIA V4/5, Pro/E (Creo),UG/NX, Solidworks, Inventor.
IronCAD DRAFT 2D CAD software.
IronCAD INOVATE 3D CAD software.
IronCAD NEI-Nastran Basic Krachtige rekensoftware voor het doorrekenen van het model in de 3D werkomgeving van IronCAD.
Keyshot voor IronCAD Het snel realiseren van renderingen van hoge kwaliteit.
IronCAD